SOLSTICE su headlineri ovogodišnjeg Thrash With Us festivala, koji će biti održan 15. 6. 2016. godine u klubu The Quarter, u Novom Sadu. Početak je u 19 časova.


THRASH WITH US fest 2 - The Quarter, Novi Sad - 15.06.2016.Legendarni bend koji je1991. godine nastao na Floridi svrstava se u jedne od pionira tamošnje čuvene Metal scene. Njihov album prvenac Solstice objavljen 1992. godine za Steamhammer Records i dalje važi za jedno od kultnih izdanja ekstremne metal scene. Članovi benda SOLSTICE upisali su se i u diskografije drugih poznatih imena kao što su: Cannibal Corpse, Cynic,Brutality, Malevolent Creation, Demolition Hammer, Monstrosity, Righteous Pigs, Ovo je prvo predstavljanje domaćoj publici, a bend dolazi u sklopu svoje nove evropske i mnogo drugih. Turneje u okviru koje će prokrstariti starim kontinentom.

Ulaznice u prodaji od 31. marta:

500 dinara – pretprodaja

700 dinara – na dan koncerta

Prodajna mesta: Felix, Mungos

THRASH OR DIE su nastali 2010. godine i sviraju surov Thrash Metal, a do sada su objavili dva studijska albuma Poser Holocaust i Melting Your Skin. Bend čine neki od članova benda SOLSTICE i bazirani su takođe na Floridi.

U narednom periodu objavićemo još nekoliko učesnika predstojećeg, drugog po redu festivala Thrash With Us!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here