Ritam Nereda posle uspešnog koncerta u Beogradu kreće seriju koncerta po regionu. Samostalni koncert u Novom Sadu biće održan u  subotu, 16. aprila, u klubu The Quarter. Ovo će biti novosadska promocija albuma „To nisi ti“ koji je prošle godine izašao pod okriljem kuće Nocturne media. Njima će se pridružiti dva sjajna benda – KBO! iz Kragujevca i Kolaps iz Novog Sada.


foto_Bojan_Hohnjec
foto: Bojan Hohnjec

Bend početkom marta kreće seriju koncerata po regionu na kojem će promovisati aktuelni album, a neki od gradova koji su za sada zakazani su Sarajevo, Lukavac, Požarevac, Beč, Ljubljana, Zemun, Pančevo, Valjevo i Subotica.

„Sigurni smo da će ovo veče biti za pamćenje. Naši prijatelji iz Studija Berar će se pobrinuti da zvuk i svetlo budu do sada ne zapamćeni u ovom klubu, a na nama je da zajedno sa vama napravimo atmosferu o kojoj će se pričati dugo posle koncerta“  rekli su momci iz benda Ritam Nereda.

Ulaznice za koncert su puštene u prodaju putem sajta www.gigstix.com i to po sledećim cenama:
Prvih 100 ulaznica košta 500 dinara, nakon toga cena staje 600, dok će na dan koncerta ukoliko ostane ulaznica koštati 800 dinara. Ulaznice možete kupiti na ovom linku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here