Nakon više od godine dana, sastav  Quasarr održaće prvu klupsku svirku u Zagrebu. Mesto radnje je ponovo Vintage Industrial Bar, a povod službena promocija novog albuma „Sjene“ koja će biti održana u četvrtak, 25. februara! U vidu predgrupe publici će se predstaviti mladi zagrebački noise pop bend Orvel, koji je nedavno izdao veoma zapažen  album „Dani“


 

fotka Quasarr 2
QUASARR je electro pop/rock bend iz Rijeke nastao početkom 2000. godine. Do sada su izdali dva albuma, „Quasarr“ iz 2007. i „Propaganda“ iz 2010. godine. Nominaciju za Porina za najbolji album alternativne muzike bend je zaslužio 2008. za svoj album prvenac, dok je 2014. godine osvojen Porin za najbolju vokalnu saradnju, koju su ostvarili u saradnji  s Josipom Lisac („Ljubav“). Bend će ovom prilikom predstaviti stvari s novog izdanja „Sjene“, a izvešće će  i najbolje  pesme s prva dva albuma.

Članovi Quasarra su:
Filip Frank – gitara,orkestracije, programiranje
Boris Štok – vokal, tekstovi
Hrvoje Šćulac – klavijature, programiranje
Sergej Hofman – bas
Dino Šimonović – bubanj
Jelena Janković – back vokal

ORVEL je noise-pop grupa iz Zagreba koja promoviše sveže objavljeni debi album „Dani“.
Orvel gradi atmosferu slojevima sintisajzera, atmosferičnim gitarskim i vokalnim deonicama uz različite pristupe ritam sekciji, od minimalističkih beatova do kompleksnijih aranžmana akustičnih bubnjeva uz čvrsti i melodični bas.
U Vintagu će u novom proširenom izdanju predstaviti kratak presek pesama s prvenca uz novi nadolazeći materijal.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here