Zaječarska Gitarijada je počela pripreme za ovogodišnju manifestaciju, dan nakon što je završen prošlogodišnji festival,  48. po redu. Kao što i sami znate, pobednici  48. Gitarijade osvojili su brojne nagrade, od kojih su najvrednije svakako snimanje studijskih albuma. Gitarijada  je posvećena svojoj višedecenijskoj misiji – Promociji demo bendova iz Srbije i regiona. Pobednici Gitarijade sa teritorije Srbije “D ZOO”  u studiju  “Blaze” počeli snimanje svog prvog albuma!


IMG_0395Subotički bend „D ZOO“, koji je na prošlogodišnjoj 48. zaječarskoj Gitarijadi, proglašen za najbolji bend sa područja Srbije, ušao je u studio i počeo snimanje svog prvog albuma u studiju “Blaze”.

„Pred sam početak snimanja, u intervjuu za Giza magazin, frontmen grupe „D ZOO“, Filip Budanović, rekao je između ostalog: “Gitarijada je svakako naš najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri. Druženje, poznanstva, kontakti, iskustvo i još mnogo toga na jednom mestu. Festival koji se zaista brine o bendovima. Sa velikim nestrpljenjem očekujemo naš nastup na 49. Gitarijadi”

Snimanje studijskog albuma i spota, koji će “svetlost dana” ugledati vrlo brzo, deo je nagrade, koju je ovaj bend osvojio prošle godine, po odluci stručnog žirija Gitarijade.

Pred sam početak snimanja,  frontmen grupe „D ZOO“, Filip Budanović, rekao je između ostalog: “Gitarijada je svakako naš najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri. Druženje, poznanstva, kontakti, iskustvo i još mnogo toga na jednom mestu. Festival koji se zaista brine o bendovima. Sa velikim nestrpljenjem očekujemo naš nastup na 49. Gitarijadi”!

Nakon izdavanja albuma prvenca, grupa “D ZOO”, kreće na promotivnu turneju, a o gradovima gde će nestupati, redovno ćemo vas obaveštavati.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here