Humanitarnom koncertu za Draganu Mijatović a.k.a. Gagu Lee, vokalisti benda HYPE pridružili su se: Darkwood dub, Kanda kodža i Nebojša i Nikola Vranjković. Oni će nastupiti u Centau za kulturu „Božidarac“ na festivalu„Vračar Rocks“ i to u petak 23. januara. Početak je u 20 časova. 


gaga lee                                                

Petprodaja karata po ceni od 500 dinara u  FELIX Shopu, TC Sremska. Na dan koncerta, cena ulaznice biće 700 dinara. 

Kao što smo već najavili, dan ranije, u četvrtak 22. januara, na istommestu u isto vreme, naravno u istu svrhu, na binu staju:  Partibrejkers, DZA ILI BU i GRATE.

,,Iskrenost i energija & ljubav i bunt“ samo su neki od izraza kojima se opisuje stvaralaštvo grupe Hype, beskompromisnog zrenjaninskog sastava koji već pet godina uzburkava rokenrol scenu!

Hype predvodi Dragana Mijatović (Gaga Lee), harizmatična rokenrol diva koja je obolela od akutne leukemije i kojoj je neophodna podrška svih nas sa kojima nesebično deli svoju snagu, kreativnost, talenat i energiju!

U petak, 23. januara, sa početkom u 20 časova, na Vračar Rocks festivalu biće održan humanitarni koncert na kojem će muzičari, publika i svi ljudi dobre volje zajedničkim snagama pomoći Dragani da se izbori sa leukemijom!

U Centru za kulturu Božidarac u petak 23. januara nastupiće Darkwood Dub, Kanda Kodža i Nebojša i Nikola Vranjković a sav prihod od prodaje ulaznica biće usmeren na Draganino lečenje!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here