Pank rok sastav Goblini pred koncert 8. marta u beogradskoj Hali sportova objavio je spot „Idemo!“ koji je, prema rečima frontmena Branka Golubovića-Goluba, „vrlo upozoravajuća priča o rastućem maloletničkom nasilju“.

GobliniplakatHalasportova

„‘Idemo!’ je na prvi pogled jedna od najagresivnijih pesama Goblina, ali je u osnovi pesma protiv agresije i nasilja. Maloletničko nasilje postaje sve ozbiljniji problem sa kojim celo društvo mora da se pozabavi. Drago mi je što je ekipa koja je radila ovaj spot uspela da u toj pesmi otkrije tu univerzalnu poruku“, kaže Golubović.

Režiju i montažu spota „Idemo!“ potpisuje Djolodjolo, direktor fotografije bio je Luka Miličević, autor animacije je Noyz, a ilustracija Linnch.

„Istovremeno, sam naziv pesme ‘sugeriše’ na to da nam se približio 8. mart i veliki promotivni koncert u Beogradu i predstavlja poziv svim našim vernim fanovima: ‘Idemo, vidimo se vrlo brzo u Hali sportova. Ima nas!'“, kaže Golubović.

Kultni pank rok sastav Goblini održaće 8. marta veliki beogradski koncert u Hali sportova, na kom će promovisati jesenas objavljeni 14 godina iščekivani povratnički CD album „Roba s greškom“. Organizator koncerta i izdavač albuma je promoterska kuća Long Play.

„Radujemo se koncertu u Hali sportova, jer znači otvaranje jednog novog poglavlja u karijeri Goblina“, naglašava frontmen Branko Golubović-Golub. „Veoma nam je važno to što će prvi koncert na promotivnoj turneji albuma ‘Roba s greškom’ biti održan u prostoru u kome su tokom proteklih decenija održani neki veoma značajni koncerti“.

CD album „Roba s greškom“, u izdanju promoterske kuće Long Play, može se dobiti za samo 1.200 dinara uz kupljenu ulaznicu za koncert u Hali sportova!

Odvojeno, ulaznica košta 1.000 dinara, a CD 500 dinara.

Ulaznice se kupuju preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix, a diskovi i ulaznice (zajedno i odvojeno) u Beogradu u „Jugotonu“ (Nušićeva 27), u Novom Sadu u „Mungosu“ (Zmaj Jovina 2). Album se može naći u svim bolje snabdevenim CD prodavnicama u Srbiji.

Ulaznice

Ulaznice

Ulaznice

Izvor: Long Play

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here